15% rabatt på utvalgte varer

September Essentials


Kjøp 2 skjorter


få 20% rabatt


Yttertøy


Vår Story

Stilveiledning


Velkommen til vår verden av skjorter, gensere og herretilbehør på nettet.

Tilbehør til herrer – La oss si det rett ut – en mann kan aldri få for mye herretilbehør. Det er med det mannlige tilbehøret du skaper stilen din, det er det som gir antrekket særpreg, og da gjelder det å ha en palett som gjør det mulig å finjustere dressen, blazeren og skjorten etter behov og humør. Slips, sløyfer, skjerf og brystlommetørklær er den ultimate gruppen av herretilbehør for å tilføre farge, struktur og mønstre. Den samme blazeren eller det samme antrekket kan raskt endre karakter ut fra hvilket mannlig tilbehør du velger. Hvis du legger frem tilbehøret kvelden før, får du en sjanse til å reflektere over morgendagen, forberede og tenke etter hvilket halstørkle, hvilken slipsnål eller hvilket skjerf som passer best til situasjonen. Dessuten er det mye lettere å komme i gang om morgenen når du har full kontroll på tilbehøret og skjortene dine. Vårt utvalg av herretilbehør i nettbutikken omfatter både tradisjonelt tilbehør og moderne klassikere med et luksuriøst og elegant preg, tradisjonelt håndverk, god passform og komfort. Detaljer, enkle snitt og perfekt balanse er ingrediensene i John Henric-stilen. John Henric henvender seg til menn som tør å ta inn fresht herretilbehør i en stil som ellers kan oppleves som noe forutsigbar. Med tanke på dem som ikke vil at det velkledde skal være til hinder for det uttrykksfulle, utvikler John Henric tilbehør for menn med personlighet og karakter. Gjennom lynraske leveranser, gratis frakt og åpent kjøp og personlig service er vår første prioritet å gjøre deg til en veldig fornøyd kunde. Velkommen til vår verden av skjorter, gensere og tilbehør for menn.

HERRETILBEHØR – FIRE KLASSISKE TIPS FRA JOHN HENRIC

En pen måte å matche tilbehøret med blazeren, skjorten eller dressen på, er å gjøre det enten med ulike nyanser av samme farge, eller med ulike farger som går i samme tone. Med skarpere kontraster forsterker du karakteren til de enkelte plaggene uansett om det er fargen, mønsteret eller materialet. Du kan style dressen eller blazeren med herretilbehør som slips, lommetørkle og halstørkle i samme materiale for å forsterke uttrykket. Hvem har sagt at du ikke kunne ha striper til ruter? Selvfølgelig kan du det – sørg bare for å holde deg innenfor en fargeskala som matcher.

KJØP HERRETILBEHØR I NETTBUTIKKEN

For John Henric handler kvalitet i svært stor grad om relasjonen du bygger med de aktuelle produktene. Stilig mannlig tilbehør av god kvalitet er produkter som varer lenge og gir deg sjansen til å få et forhold til tilbehøret ditt. Du tar vare på John Henric-tilbehøret ditt og steller pent med det – det blir til en viss grad en forlengelse av deg selv. Kjøp herretilbehøret ditt på nettet, det er veldig enkelt og smidig hos John Henric fordi bildene vi viser, er tydelige og av høy kvalitet som gjengir riktige farger og gir tydelig og detaljert informasjon om materialer og størrelse, slik at du alltid kan føle deg trygg når du kjøper herretilbehør i nettbutikken. Dessuten tilbyr vi alltid gratis frakt og åpent kjøp.

Les mer Les mindre


Butikkene våre

Vi har flere butikker rundt om i Sverige, finn den som er nærmest deg.

Size Guide

Størrelsesguide

Hvordan måle og finne riktig størrelse


Kundeservice

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi har et fantastisk team av kundesupport som alltid er der for å hjelpe deg med spørsmål du måtte ha. Hva er spørsmålet ditt om?

Gratis frakt over 1000kr | Hjemmelevering
Gratis frakt over 1000kr | Hjemmelevering
Endre land