You have no favourites

Add a favourite by clicking the star icon next to a product

GENERELT

Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at bildene våre gjengir produktenes virkelige utseende helt nøyaktig. Like etter at du har sendt inn bestillingen, kommer du til å få en bekreftelse via e-post. Gi oss beskjed umiddelbart hvis du ikke vedkjenner deg bestillingen.


PRIS OG BETALING

Prisen på hvert produkt vises inklusive merverdiavgift. I handlekurven kan du se den fulle prisen inkludert alle skatter, avgifter, frakt og betaling. Vår partner DIBS garanterer at alle kjøp er sikre, og at kortopplysningene dine er beskyttet. Vi aksepterer VISA, MasterCard, Amex og PayPal.


FRAKT OG LEVERING

Levering er gratis med Postnord til pakkeshop och UPS hjemmelevering ekspresforsendelse kostar 50 kr. Vores normale leveringstid fra bestilling til levering er 1-2 hverdage (man-fre). Du modtager en e-mail med forsendelsesbekræftelse og trackingnummer, når din pakke forlader vores lager.

I tilfeller der John Henric har grunn til å tvile på kjøperens betalingsevne eller evne til å betale for levering av produkter, har John Henric ingen forpliktelse til å gjennomføre leveransen og skal ha rett til å stoppe produkter under transport, med mindre kunden betaler på forskudd for leveransen og andre fordringer basert på det forretningsforholdet eller tilhørende sikkerhet som med rimelighet kan aksepteres av John Henric.


RETUR OG BYTTE

Det er gratis at returnere til John Henric, og vi har forlænget returnering til 15. januar. Du modtager en e-mail med bekræftelse på retur- og refunderingsbekræftelse, når din returnering er afsluttet. Din retunering er kun gratis og forsikret, når du anvender den inkluderade returrlabel og sender med PostNord eller UPS. Vær oppmerksom på følgende: Bytteretten gjelder ikke åpnede pakker med truser/sokker. John Henric skal, i tråd med våre retningslinjer for tilbakelevering, refundere det du har betalt for produktet og/eller tjenesten så snart som mulig, men senest innen 30 dager etter at produktet er
returnert, eller du har informert oss om at du vil bytte varen.

PERSONVERN OG SIKKERHET

Ved bestilling av et produkt / en tjeneste blir du bedt om å fylle ut personopplysninger. Ved kjøp godkjenner du at disse opplysningene lagres i henhold til John Henrics retningslinjer for personvern, med det formål at vi skal kunne overholde vår del av avtalen med deg som kunde. John Henric er lovpålagt å oppbevare disse opplysningene og lagre dem adskilt fra all annen informasjon.

Mer detaljert informasjon om våre retningslinjer for personvern og sikkerhet finner du på siden Retningslinjer for personvern.

John Henric AB
Ringugnsgatan 8
216 16 Limhamn
Sverige
Telefon: +46 40 616 06 39
Email: info@johnhenric.se
Selskapsregister: Bolagsverket/Swedish Companies Registration

Organisasjonsnummer: 556769-2925
Registreringsnummer for mva: MVA. SE556769292501
FORCE MAJEURE

John Henric har ikke ansvar for mislighold som skyldes omstendigheter utenfor vår kontroll, og som direkte eller indirekte hindrer, vanskeliggjør eller gjør produksjon, levering eller frakt
uøkonomisk til hindringen er fjernet (force majeure). Slike omstendigheter skal anses å omfatte problemer med å anskaffe råvarer samt andre vanskeligheter og forstyrrelser, inklusiv, men ikke begrenset til krig, opptøyer, arbeidskonflikter,
brann, oversvømmelse, storm, ulykke, drivstoff- eller
strømmangel, manglende transport, hinder eller avbrudd når det gjelder transport til sjøs, og havarier eller noen form for avbrudd som gjelder vårt utstyr eller våre anlegg, og som vurderes som
nødvendige for å overholde forpliktelsene i avtalen.»

-->

© 2021 John Henric

Powered by Jetshop